EtusivuNäyttelyt › Villa Artun näyttelyt

Villa Artun näyttelyt

Lasten ja nuorten taidekeskus ylläpitää lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Artun näyttelytilaa, Villa Artun galleriaa. Villa Artun näyttelyiden keskiössä ovat lapset ja nuoret niin tekijöinä kuin kokijoina. Taidekeskus järjestää Villa Artun näyttelytilaan 3–4 näyttelyä vuodessa. Sen lisäksi Villa Artun galleriassa esittäytyy Taito-käsityökoulu Helmin kevätnäyttely ja Hyvinkään Lasten ja nuorten kuvataidekoulun oppilastöiden näyttelyitä. Pienempiä näyttelyitä on esillä Villa Artun käytävägalleriassa. Yleensä Käytävägalleriassa on esillä pieni kokonaisuus kansainvälisestä lasten ja nuorten taiteen kokoelmasta.

Näyttelyt ovat auki ma–pe klo 12–16, ryhmille myös muina aikoina sopimuksen mukaan, p. 050 467 8308. Poikkeuksista aukioloissa mainitaan kotisivujen etusivulla.
Näyttelyihin on vapaa pääsy.

SYKSY 2017

Hyvinkään Lasten ja nuorten kuvataidekoulun 30-vuotisjuhlanäyttely
Villa Artun galleriassa 14.8.–22.9.2017

Näyttely on avoinna ma-to klo 12-19 ja pe 12-16, ryhmille myös aamupäivisin (varaukset etukäteen).
Opastuksia  voi varata p. 050 467 8308.
Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Kuvataidekoulun juhlaviikko 28.8.-3.9.

Juhlaviikolla kuvataidekoulussa on avoimet ovet ja ohjelmaa joka päivälle. Tarkempi ohjelmakuvataidekoulun sivuilta www.hyvinkaa.fi/kuvataidekoulu.

Yhdessä - Together
4.10.2017–19.1.2018
Villa Artun galleria ja käytävägalleria

16. kansainvälinen lasten ja nuorten taiteen näyttely avautuu lokakuussa.

A Game. Petr Tichshenko, Urkaina.

Näyttely esittelee lasten ja nuorten taidetta yli 60 maasta noin 200 teoksen voimin. Aihetta Yhdessä - Together on teoksissa käsitelty monin eri teemoin. Näyttelyn teemat käsittelevät mm. sitä, mitä lapset ajattelevat ihmisten välisestä yhteydestä ja yhdessä elämisestä. Mitä merkitsee ystävyys ja mitä erilaisuus? Näyttely tuo esille lasten ja nuorten ajatuksia siitä, miten taide yhdistää eri kulttuureja ja auttaa ymmärtämään ja myötäelämään. Näyttelyssä on esillä myös digitaalisia teoksia; valokuvia, videoita ja animaatioita.


Shadows, Arad Bagheri Kafash Rafsanjari, Iran

Näyttely avautuu ke 4.10. klo 12.00.
Lisää tietoa näyttelyyn liittyvistä työpajoista ja opastuksista löytyy
etusivulta Syksyn 2017 Ohjelma ja /http://artcentre.fi/tyopajat_ja_opastukset

 

 

Villa Artun menneitä näyttelyitä >>

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna