EtusivuNäyttelyt › Villa Artun näyttelyt

Villa Artun näyttelyt

Lasten ja nuorten taidekeskus ylläpitää lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Artun näyttelytilaa, Villa Artun galleriaa. Villa Artun näyttelyiden keskiössä ovat lapset ja nuoret niin tekijöinä kuin kokijoina. Taidekeskus järjestää Villa Artun näyttelytilaan 3–4 näyttelyä vuodessa. Sen lisäksi Villa Artun galleriassa esittäytyy Taito-käsityökoulu Helmin kevätnäyttely ja Hyvinkään Lasten ja nuorten kuvataidekoulun oppilastöiden näyttelyitä. Pienempiä näyttelyitä on esillä Villa Artun käytävägalleriassa. Yleensä Käytävägalleriassa on esillä pieni kokonaisuus kansainvälisestä lasten ja nuorten taiteen kokoelmasta.

Näyttelyt ovat auki ma–pe klo 12–16, ryhmille myös muina aikoina sopimuksen mukaan, p. 050 467 8308. Poikkeuksista aukioloissa mainitaan kotisivujen etusivulla.
Näyttelyihin on vapaa pääsy.

SYKSY 2017

Yhdessä - Together
16. kansainvälinen lasten ja nuorten taiteen näyttely

4.10.2017–19.1.2018
Villa Arttu


Julisteen kuva: "Kiss" Olivia Rabishaw (Kanada)

Näyttely esittelee lasten ja nuorten taidetta yli 60 maasta noin 200 teoksen voimin. Aihetta Yhdessä - Together on teoksissa käsitelty monin eri teemoin. Näyttelyn teemat käsittelevät mm. sitä, mitä lapset ajattelevat ihmisten välisestä yhteydestä ja yhdessä elämisestä. Mitä merkitsee ystävyys ja mitä erilaisuus? Näyttely tuo esille lasten ja nuorten ajatuksia siitä, miten taide yhdistää eri kulttuureja ja auttaa ymmärtämään ja myötäelämään. Näyttelyssä on esillä myös digitaalisia teoksia; valokuvia, videoita ja animaatioita. Lue lisää >>

Osaan Villa Artun näyttelyssä esillä olevista teoksista voi tutustua verkkonäyttelyssä.


Shadows, Arad Bagheri Kafash Rafsanjari, Iran

Näyttely avautuu ke 4.10. klo 12.00.
Avoinna ma-to 12-19 ja pe 12-16, ryhmille myös aamupäivisin.
Työpaja-ja opasvaraukset p. 050 467 8308.
Lue lisää työpajoista >>

Villa Artun menneitä näyttelyitä >>

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna