EtusivuTiedotteet › Kaikki

Tiedotteet

Kansainvälinen puhuja syksyllä Villa Arttuun

26.05.2016

Professori Andy Yeonsung Lee vierailee Hyvinkäällä taidekasvatusseminaarissa 7.10.2016

Villa Artun seminaarin teemana on kansainvälisyys taidekasvatuksessa. Esittelyssä mm. taiteen perusopetuksen Näätsä II hanke, mukana vieraita myös Pohjoismaista ja Venäjältä.

Andy Yeonsung Lee on korealainen taidekasvattaja, opettaja ja tutkija, joka on tunnettu monipuolisena pedagogina ja verkottujana taiteen ja designin kentällä ympäri maailman. Andy Lee on opiskellut Yhdysvalloissa (BA in Visual Art, MFA in Art) ja toimii tällä hetkllä rehtorina Let’s Art Youth Art & Design Centerissa Soulissa erityisalanaan Creative Art Education. Hän opettaa myös kulttuurituotantoa, nykytaidetta ja muotoilua eri yliopistoissa ja korkeakouluissa Koreassa sekä toimii kuraattorina ja konsulttina taidekasvatuksen eri asiantuntijatehtävissä.

Andy Lee on taiteilija ja opettaja, joka uskoo vuorovaikutukseen taiteen prosessien kautta. Hänen innostuksensa on johtanut hänet monenlaisten henkisten ja fyysisten rajojen ylitykseen matkustaessaan kutsuttuna pedagogina ja kuraattorina eri puolilla maailmaa. Hänet on palkittu useampaan otteeseen sekä taidekasvatuksen että designin alalla Koreassa, Japanissa, Yhdysvalloissa, Englannissa ja Saksassa. Hän on perustaja ja johtaja ohjelmassa Global Dream Providers Educational Art Exchange. Hän on myös toiminut kutsuttuna asiantuntijana useissa UNESCON taidekasvatus-projekteissa ja kongresseissa eri puolilla maailmaa.

 

https://inseaadvocacy.wordpress.com/2016/05/03/for-the-5th-international-arts-education-week-from-lets-art-youth-art-center-seoul-korea/

https://www.youtube.com/watch?v=CSfqjifC7_4&feature=youtu.be

http://www.baldwin-school.org/apps/news/article/464222

http://www.eksperimenta.net/triennial/eksperimenta/concept/south-korean-exposition/

« Palaa tiedotteisiin