EtusivuTapahtumat › Aidatut unelmat

Aidatut unelmat

Aidatut unelmat on koreografi, tanssija Sari Palmgrenin ideoima yhteisöllinen, liikkumista, kulttuuria ja kotikaupungin ympäristöjä uudella tavalla avaava kävelyteos. Teos koetaan kuulokkeet päässä opatetulla kävelykierroksella ja se tuo elämyksellisyyden lisäksi uudenlaista kaupunkikulttuuria taiteen keinoin kaupunkilaisille.

Aidatut unelmat Hyvinkää -kävelyteosta ovat tuottamassa kulttuurikeskus Villa Artun toimijat  yhdessä Hyvinkään kaupungin, Uuden tanssin keskus Zodiakin, Hyvinkään taidemuseon, Hyvinkään seurakunnan ja monien paikallisten yhdistysten kanssa. Luvassa on yhteistaideteos, joka koetaan kävellen Hyvinkäällä elokuussa 2019. 

Lisätietoja tuottaja Nina Laaksonen p. 0400 955 353 tai nina.laaksonen@artcentre.fi
ja Aurora Salomaa, aurora.salomaa@artcentre.fi.

Esiintyjähaku ja puutarhahaku on käynnissä!

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ainutkertaisen teoksen tekemiseen. Voit tulla mukaan myös kokeilemaan ja päättää osallistumisesta esityksiin myöhemmin. Esiintyjähaun lisäksi teoksen tekemiseen tarvitaan vapaaehtoisia erilaisiin pieniin tehtäviin.Yhdessä tekeminen ja Sarin ohjauksessa oleminen on varmasti mieleenpainuva kulttuurikokemus, jossa Hyvinkään tutut paikat tulevat näyttäytymään uudenlaisina.

AVOIN ESIINTYJÄHAKU

Etsimme kaikenikäisiä, hyvinkääläisiä esiintymisestä kiinnostuneita osallistujia ulkoilmateokseen, joka tapahtuu keskustan alueen kaduilla ja pihoilla. Osallistuminen edellyttää halua ja valmiutta liikkua ulkotilassa. Aikaisempi tanssi- tai esiintymiskokemus on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Avoin mieli ja kiinnostus keholliseen ilmaisun kehittämiseen riittää.

Ilmoittaudu: 14.1.2019 mennessä osoitteeseen sari.palmgren@gmail.com
Tulosta tästä pdf-esite>>

 

HAETAAN PUUTARHOJA

Etsimme hyvinkääläisiä puutarhoja tanssitaiteen näyttämöksi! Minkälainen on sinun puutarhasi?
Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla 31.1.2019 mennessä ositteeseen: nina.laaksonen@artcentre.fi
Tulosta tästä pdf-esite>>

Kuvassa koreografi Sari Palmgren, kuva: Uupi Tirronen


Aidattuja unelmia on esitetty Helsingin Kannelmäessä vuosina 2017 ja 2018. Hyvinkäällä esitys toteutetaan ensimmäistä kertaa pääkaupungin ulkopuolella.
Katso Aidatut unelmat (fenced dreams) traileri Kannelmäestä:
https://vimeo.com/245858087