EtusivuTapahtumat › Aidatut unelmat

Aidatut unelmat

Aidatut unelmat Hyvinkää on koreografi, tanssija Sari Palmgrenin ideoima yhteisöllinen, liikkumista, kulttuuria ja kotikaupungin ympäristöjä uudella tavalla avaava kävelyteos. Teos koetaan kuulokkeet päässä opatetulla kävelykierroksella ja se tuo elämyksellisyyden lisäksi uudenlaista kaupunkikulttuuria taiteen keinoin kaupunkilaisille.

Aidatut unelmat Hyvinkää -kävelyteosta ovat tuottamassa kulttuurikeskus Villa Artun toimijat  yhdessä Hyvinkään kaupungin, Uuden tanssin keskus Zodiakin, Hyvinkään taidemuseon, Hyvinkään seurakunnan ja monien paikallisten yhdistysten kanssa. Luvassa on yhteistaideteos, joka koetaan kävellen Hyvinkäällä elokuussa 2019. 

Lisätietoja tuottaja Nina Laaksonen p. 0400 955 353 tai nina.laaksonen@artcentre.fi
ja Aurora Salomaa, aurora.salomaa@artcentre.fi.

Esiintyjähaku ja puutarhahaku on päättynyt. Mukaan lähti innokas joukko esiintyjiä, jotka harjoittelevat Sari Palmgrenin johdolla kevään aikana erilaisissa paikoissa. Lisäksi mukana on joukko yhdistyksiä, joiden kanssa harjoitukset alkavat sovittujen aikataulujen mukaan. 

Kuva Utön leiriltä 2018. Liikkumisharjoituksia Jaloista käsin hankeessa, Hyvinkään lasten ja nuorten kuvataidekoulu.

Aidatut unelmat Hyvinkään esitysajat elokuussa.
Lipunmyynti alkaa kevään aikana.

YLEISÖENNAKOT
20.8.
21.8.
ENSI-ILTA
22.8.
ESITYKSET
24.8.
25.8.

Kuvassa koreografi Sari Palmgren, kuva: Uupi Tirronen


Aidattuja unelmia on esitetty Helsingin Kannelmäessä vuosina 2017 ja 2018. Hyvinkäällä esitys toteutetaan ensimmäistä kertaa pääkaupungin ulkopuolella.
Katso Aidatut unelmat (fenced dreams) traileri Kannelmäestä:
https://vimeo.com/245858087