EtusivuNäyttelytKansainväliset näyttelyt › 16. kansainvälinen näyttely

16. kansainvälinen näyttely

Näyttelyyn ilmoittautuminen on päättynyt. Tulokset kunniakirjojen ja stipendien saajista tulevat syyskuun aikana. Olemme yhteydessä sähköpostitse kaikkiin palkittuihin.

16. Kansainvälisen lasten ja nuorten taiteen näyttelyn teemana on Yhdessä. Näyttelyyn voivat osallistua kaikenikäiset lapset ja nuoret ympäri maailman aina 18 ikävuoteen saakka. Suomen täyttäessä 100 vuotta toivomme, että juuri suomalaiset lapset ja nuoret innostuvat tarjoamaan töitään näyttelyyn. Juhlavuoden kunniaksi jaetaan useita 150 euron stipendejä näyttelyyn osallistuneille. 

Teokset lähetetään postitse 31.5.2017 mennessä Hyvinkäälle. Näyttely on esillä Hyvinkäällä kulttuurikeskus Villa Artun galleriassa 4.10.2017-19.1.2017 ja tämän jälkeen mm. Helsingissä. Ohjeet näyttelytöiden tekemiseen ja lähettämiseen löytyvät linkistä Kutsu_ja_ilmoittamuslomake pdf. Lomake voidaan täyttää verkossa tai se voidaan tulosta ja täyttää käsin Ilmoittautumislomake pdf. Lomake liimataan paperipohjaisten teosten taakse ennen lähettämistä.

Näyttelyyn voi tarjota myös digitaalisia teoksia. Digitaalisen teoskopion käyttöoikeudet siirtyvät Lasten ja nuorten taidekeskukselle. Ilmoittautumisohjeet ja -lomake löytyvät tästä linkistä Digitaaliset_ilmoittautumislomake.

Kutsu_ja_ilmoittautumislomake pdf

Ilmoittautumislomake pdf

Digitaaliset_ilmoittautumislomake


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna